Verzenden / retourneren

Bezorgen:

 

Je pakketje wordt bezorgd door Postnl, het is helaas niet mogelijk om je pakket te laten bezorgen op een afhaalpunt.

 

De bijdrage in de bezorgkosten is € 4,95 in Nederland en € 6,95 naar België. Bij een totaalbedrag van € 60,- (exclusief verzendkosten) of meer betaal je geen verzendkosten binnen Nederland en vanaf € 75,- (exclusief verzendkosten) is verzending naar België ook gratis. Bestellingen die voor 20:00 uur worden geplaatst worden de volgende  werkdag nog verzonden (op werkdagen).

We versturen naar Nederland en België.

 

Je kunt je pakket ook bij ons afhalen, dat is gratis, neem hiervoor even contact op met onze klantenservice, bestellingen die voor 12:00 uur worden geplaatst, kun je vaak dezelfde dag nog ophalen (werkdagen). 

 

Retourneren:

Retourneren kan binnen 14 dagen via PostNL: brievenbus vanaf € 4,10 en pakketje vanaf € 6,50

 

Het is mogelijk om dit te doen via pakketservice of als brievenbuspost. Houdt er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij je brievenbuspakket.

Doorloop onderstaande stappen om je retour op de juiste manier op te sturen:

 

Stap 1
Doe de ongebruikte artikelen in de bijbehorende verpakkingen en stop alles terug in de de verzenddoos/envelop. 

Stap 2
Vraag een retourformulier aan via onze klantenservice.

Stap 3
Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.

Haarband & zo
Vinkenweg 31
2231 NR Rijnsburg

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar ons adres. De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf € 4,10. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf € 6,50.
Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

Het bedrag van je retourpakketje wordt teruggestort op de manier zoals je deze hebt betaald. (bank)rekening / Paypal). Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen.